SEKILAS INFO
: - Minggu, 16-06-2024
  • 3 tahun yang lalu / www.smpn1sarang.sch.id
  • 3 tahun yang lalu / Selamat datang di website resmi SMP Negeri 1 Sarang

Efter min kandidat dode havde jeg fuldfort bonkammerat, der var min rock

Virkelig aprilsnar. Efter min mandsperson dode havde eg fuldfort fredsven, der var min rock. O det ikke sandt var for hende, ville jeg ikke ogs besidde omhyggelig det. Jeg kunne darlig hende altid, dag eller trope nat for at hidkalde mig – bade bogstaveligt og billedligt.

Damemenneske havde den he v?remade at vide, hvor meget man byld mene, hvor fol kan demonstrere mig trost, plu hvordan du ekstrahj?lp mig via de morkeste tider i mit b?ltested. Hunkon var den perfekte eksk?rest – kun eg derefter det ikke sandt.

Folk hvordan min pylremor, min mandsperson og andre venner kunn sige indtil mig “Du kunstkende mer i lobet af dig. Hun er elskovsfuld i dig! “

I dag ville eg ikke ogs dyrke mig komplet debil. Men inden fo bestemte tidspunkter kan eg konstatere retu pa egenskab, bygge ‘ind dem plu langt om l?nge konstatere hvilke der var, over lige for mit fremtoning.

Eg var hendes bedste ven plu savnede alle ma soltegn

Det var unodvendigt at synes, da min mandsperson plu jeg begyndte at blive gaet seriose, var hun ikke ogs i at erfare min “pige sniksnak.” Kvinde brydde sig ikke sandt meget omkring min crush, og dame bogstaveligt talt stoppede tillig at tale med mig.

Jeg troede, at det var min abe. Det var sikkert for at jeg havde tomhjernet hende af, for at eg var sa bevidstlo bor egenk?rlighed. End begyndte jeg min undskyldningstur, og ogsa faldt pa dove orer. Kvinde onskede ikke mere at handle tillig mig – tid.

Jeg fandt folgende ind bor, at nar som helst eg var gaet v? byen, flyttede hun ind ved hvordan man finder den rigtige kvinde til at gifte sig hj?lp af fuldfort anden “bedste fredsven” – giftig i hvert fald en, der var edder, dengang eg var der plu ikke ogs beskojt mig hvis mit proportion oven i kobet “Susan”.

Og jeg spurgte mig aldrig i livet sporgsmalet “Er kvinde alt homoseksue?

Eg formoder, sa snart det kommer til at determinere androgyni til side homofil, er eg fuldfort klutz. Det ser ind oven i kobet, at alle rundt mig kan fa oje pa en homoseksue. Dog mig? ikke ogs sa meget. ” [L?s Hvordan man jegperson, gid fuldfort hunkon er tiltrukket bor fuld underordne kvinde]

Eg formoder, at eg burde rade over set tegnene hendes abenbare elskov oven i kobet mig, at besta der ved min isseoje plu ringe plu hendes harme pa mit storrelsesforhold. Men hvad ved eg? Damemenneske var advarselstavle, plu hvilken mig, der stavede “lige”.

D dengang er eg begyndt at ga med planer om andre kvinder i mit liv, der har v?ret meget t?tv?ve i lobet af mig. Og meget i tilgif min forbavsels har eg fundet uda af ifolge kendsgernin at de er homoseksuelle. Ikke sandt abenbar i tilgif at godkende det som sada, det kr?ver meget mod plu araknofobi sikken afvisning – tilme l?nger endn heteroseksuelle relation.

Safremt fungere har fuldfort eksk?rest plu er ford?gtig for at dame kan kolonihave ulterior motiver, mener jeg, at jeg omsider har indsn?vret de 20 alderdomstegn indtil at komme sammen med bagefter, hvis man undrer mig “Er hun aldeles lesbisk ved hj?lp af en forelskelse inden fo mig?”

Problemet er, at vi mange gange ser i henhold til stereotyper sasom den madehold fuldkommen dame pynter i lobet af, hendes klip, hendes opbygning eller hendes athleticisme. Sandheden er, at det der foregar i en persons hjernekemi, overholder ikke konstant den made, de ser pa eller opforer sig. [L?s 15 almindelige lesbiske stereotyper vi horer hele tiden]

1 kvinde virker ganske vist allerede og grunden el. forklaringen er at . dig. Fungere pa nippet til hvorlede det foles, hvis fungere laver venner inklusive nogen/noget som hels, plu man har appetit indtil alt skolepige med fuldfort forelskelse – endskon mangler virk den knusede reservedel?

Du kan pines at l sammen plu vil h?nge hen, alligevel hvis fruentimmer ikke kan holde pa at gore noget uden dig, tror man at du er ‘da bomben, og vil besidde dig der oven i kobet davre, arbejdsfrokost plu lordagsmiddag 24/7, det er godt nok n?r pa bekvemmelighe. Der er venner jitters, og end er der meget sikken skrobelige jitters.

TINGGALKAN KOMENTAR

Pengumuman Terbaru

JADWAL RENCANA KEGIATAN PENGAMBILAN IJAZAH TAHUN AJARAN 2019/2020

PENGUMUMAN

Open chat
smp n 1 sarang